Horeca

Broodjeszaak op 350 meter

Frituur op 200 meter

Café de Keeper is een typisch Witgoors dorpscafé waar gezelligheid centraal staat. Onze verse cocktails zijn één van onze specialiteiten, maar ook voor een lekker fris biertje ben je aan het juiste adres. Op 150 meter.

Restaurant op 1800 meter. Iedereen die op zoek is naar een leuke taverne in Dessel, moet zeker eens bij De Witte Haas langskomen. Deze zaak heeft een rijke geschiedenis, die teruggaat naar de negentiende eeuw. En in dat kader hebben de uitbaatster Angelica en eigenaar Joël Smets er een huiselijke en warme zaak van gemaakt. 

Pannenkoekrestaurant op 1900 meter. Pannenkoekenboot Dessel
is gelegen op een unieke locatie waar 3 kanalen samenkomen, een unicum in Europa, nabij SAS 4 en haar 37 meter hoge toren. 

Restaurant op 3600 meter.

Restaurant op 3700 meter. De Kleppende Klipper ligt op het kanaal van Bocholt naar Herentals. Vlak bij de baileybrug op de weg van Mol naar (Mol-) Postel.

Café op 2200 meter. Café Sas 5 is gelegen vlak bij tal van wandel- en fietsroutes die door Dessel lopen, en is daarom de tussenstop bij uitstek voor wandelaars en fietsers. Daarnaast is ook de omgeving rondom het café – in de natuur aan het water – de moeite waard om eens te ontdekken. Ook gezinnen met kinderen zijn van harte welkom. Achter het groot terras is een speeltuin waar je kapoenen zich naar hartenlust kunnen amuseren terwijl u geniet van een hapje en een drankje.

Restaurant op 7700 meter. Met een groot zonneterras met speeltuin voor de kinderen. Binnen kan u iets drinken in de Kempische taverne of iets eten in het Bourgondisch restaurant (suggesties, streekgerechten of à la carte).

Restaurant op 7700 meter. De uitgetrekte bosgebieden van Postel vormen het decor van taverne De Lindedreef: Een plek om keihard te genieten met vrienden en familie.

Restaurant op 7800 meter. Als taverne is de Klothoeve vooral bekend om z'n ruime keuze luxe Belgische bieren, waarvan het bekende Postelbier, zeker de dorstlesser bij uitstek is. Het restaurant heeft een uitgebreide keuze à la carte, zowel in kleine snacks, als in vlees- en visspecialiteiten. Ook op de seizoenskaart prijken wildschotels en mosselen. Vooral de Gamba-brochette en de Hoeve spare-ribben staan tot ver in de omtrek bekend.

Verschillende kramen op de parkeerplaats in Postel met friet, snacks en ijs op 7700 meter.

Eetcafé op 3200 meter. Genieten van een hartige hap
en een frisse pint in de gezellige kroeg
tussen de Desselse akkers.

Restaurant Golden Dragon

Chinees restaurant op 2900 meter.

Restaurant op 2600 meter.

Frituur op 2500 meter